تصویر سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی یا سالاد الویه روسی، یک پیش غذای مشهور و محبوب بین‌المللی است و طرز تهیه آن شباهت زیادی به سالاد الویه معمولی دارد؛ با این تفاوت که در روسیه به‌جای خیار شور، معمولا از خیار استفاده می‌کنند و به‌جای مرغ در سالاد الویه کالباس می‌ریزند.

جالب است بدانید که در این سالاد، مواد رنده نمی‌شوند و همه مخلفات درون سالاد الویه به‌صورت نگینی خرد می‌شوند.

در برخی طرز تهیه‌ها از شوید نیز در سالاد الویه روسی استفاده می‌کنند.

اگر به‌دنبال یک شام سبک هستید، سالاد روسی یک انتخاب فوق‌العاده است.

برای تهیه این سالاد به موارد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی: ۲-۳ عدد
  • خیارشور: ۲ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پاستورما یا سوسیس: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
  • مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنید و به اندازه مکعب‌های کوچک برش دهید. آنها را در آب نمکی جوشانده و بعد از جوشیدن کامل، آبکشی کنید و بگذارید کاملاً سرد شوند.

۲. هویج‌ها را پوست کنید و رنده کنید. خیارها را نیز به اندازه مکعب‌های سیب‌زمینی برش دهید.

۳. پاستورما یا سوسیس را به اندازه مکعب‌های کوچک برش دهید.

۴. در یک کاسه، خامه، مایونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۵. سیب‌زمینی، هویج، خیارشور و پاستورما را در یک کاسه مخلوط کنید.

۶. مخلوط خامه و مایونز را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۷. سالاد را در یخچال قرار داده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت خنک شود. سپس سالاد را با تزیینات دلخواه سرو کنید.

 

تاریخچه پیدایش سالاد روسی

این سالاد در قرن نوزدهم توسط شافیور البتروف، روسی‌تباری که در هتل متروپل در مسکو کار می‌کرد، اختراع شده است. این سالاد در ابتدا با نام “سالاد البتروف” شناخته می‌شد، اما بعدها به “سالاد روسی” تغییر نام داد.

مواد اصلی این سالاد شامل سیب‌زمینی، خیارشور، هویج و پاستورما یا سوسیس است و برای تهیه آن از مواد دیگری مانند خامه و مایونز نیز استفاده می‌شود.

در بعضی نسخه‌های این سالاد، مواد دیگری مانند تخم مرغ، خیارشور شور، پیاز و خردل نیز به آن اضافه می‌شود.

سالاد روسی به صورت خنک و با تزیینات دلخواه مثل ریحان، گل سوزنی، خیارشور و سبزیجات سرو می‌شود.

این سالاد به دلیل طعم خوشمزه و رنگ زیبایی که دارد، در سفره‌های خانوادگی و مهمانی‌ها بسیار محبوب است.

ویدیو آموزش طرز تهیه سالاد روسی به روش مختلف

مجله زندگی

 

آشپزی با سنا

 

تورینو

2 نظر

  1. سالاد روسی با شوید و پیازچه چجوری تهیه میشه؟ ممکنه این رو هم توضیح بدین؟

    • سلام سارا جان
      خیلی سادست و به شکل زیر تهیه میشه
      مواد لازم:
      2 عدد سیب زمینی متوسط، پخته و خرد شده
      1 عدد هویج متوسط، پخته و خرد شده
      1 عدد کلم سفید متوسط، خرد شده
      1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
      1 دسته شوید، خرد شده
      1 دسته پیازچه، خرد شده
      1/2 فنجان سس مایونز
      1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
      نمک و فلفل به میزان دلخواه

      مراحل تهیه:
      سیب زمینی ها، هویج و کلم را پخته و خرد کنید.
      پیاز را خرد کنید.
      شوید و پیازچه را خرد کنید.
      همه مواد را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید.
      سس مایونز و سرکه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
      با نمک و فلفل به میزان دلخواه طعم دهید.
      سالاد را در یخچال تا زمان سرو خنک نگه دارید.
      این سالاد طعم و بافت بسیار خوشمزه و متنوعی داره و معمولا به عنوان یک غذای پیش غذا یا پیش چاشت سرو می‌شه.
      امیدوارم ازش لذت ببری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *